Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Upis u produženi boravak

81745716 569696113882738 2820488689522573312 n
Dragi roditelji,
 
Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo o mogućnosti upisa Vaše dece u naš privatni školski boravak.
Naša škola ima za cilj pružiti sveobuhvatno obrazovanje i podršku deci u njihovom svakodnevnom razvoju. Nudimo sigurno okruženje u kojem će Vaša deca rasti, učiti i istraživati.
Evo nekoliko razloga zašto biste trebali razmotriti upis Vašeg deteta u naš školski produženi boravak :
 
* Kvalitetno obrazovanje: Osiguravamo da svako dete ostvari svoj puni potencijal i razvije ljubav prema učenju.
 
* Stručno osoblje: Naš tim stručnih i predavača posvećen je pružanju podrške svakom detetu. Oni su tu kako bi ih posticali, motivisali i stvorili okruženje koje podstiče njihov rast i razvoj.
 
* Raznovrsni programi: Naš školski boravak nudi širok spektar programa i aktivnosti izvan redovnog nastavnog plana. Deca imaju priliku ucestvovati u umetnosti, sportu, jezicima, muzici i i mnogim drugim interesnim područjima. Time se podstiče njihova kreativnost, samopouzdanje i socijalne veštine.
 
* Sigurno okruženje: Deca su naš prioritet, stoga se posebna pažnja posvećuje njihovoj sigurnosti i dobrobiti. Naše prostorije su opremljene sigurnosnim sistemima, a sve aktivnosti se odvijaju pod nadzorom odgovornih odraslih osoba.
 
* Partnerstvo s roditeljima: Smatramo da je uspješno obrazovanje rezultat partnerstva između škole i roditelja. Redovno komuniciramo s roditeljima, organizujemo sastanke i radionice kako bismo zajedno podržali razvoj deteta.
 
Pozivamo Vas da nas posetite i upoznate naš rad. Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja i pružiti vam dodatne informacije o našem školskom boravku.
 
Radujemo se mogućnosti saradnja s Vama i pomaganju Vašem detetu da ostvari svoje potencijale.
S poštovanjem,
 
Moj Svet NS
Tel 061 165 7000

KONTAKT:  Moj Svet Novi Sad ,tel: 061 165 7000

www.mojsvetns.com , e-mail: [email protected]

 

Ukoliko imate neki predlog ili sugestiju pišite nam :