dots
illustration tree 2

Izaberite naš

Program

i krenite odmah

Naša

podrška porodičnim vrednostima

U boravku Moj Svet NS znamo da je detinjstvo dragoceno vreme. Verujemo da je naša odgovornost da obezbedimo okruženje i iskustva koja obuhvataju radosti detinjstva, neguju individualni rast i razvoj svakog deteta i utiru put uspehu u školi i životu.

leaf 2
leaf 1
illustration tree 2
Moj Svet

boravak za decu

Nudimo jedinstveno iskustvo u ranom obrazovanju zasnovano na 30 godina stručnosti i na onome što su nam roditelji rekli da žele i trebaju za svoju decu…i za sebe. Briga o deci i rano obrazovanje nisu samo ono što radimo – to smo mi.

Podrška za celu porodicu

Promišljeno i pažljivo osmišljeni prostor, programi i rasporedi – svi kreirani imajući na umu potrebe i dece i roditelja.
o nama
bird

stručni nastavnici

Posvećeni profesionalci u potpunosti angažovani u nastavničkim karijerama, koji imaju koristi od naše nagrađivane obuke i stalne podrške.
o nama

Dokazani pristup obrazovanju

Nastavni plan i program zasnovan na istraživanjima osmišljen od strane iskusnih vaspitača da inspiriše decu ne samo da uče, već i da samostalno razmišljaju.
saznaj više
1636827518168 scaled

Ulaganje u budućnost vašeg deteta.

Znamo da je školarina investicija. Pažljivo smo postavili naše cene kako bismo uravnotežili uticaj na porodice sa profesionalnim obukama, razvojem programa, opremom i resursima, kao i konkurentnom naknadom za nastavnike i beneficijama potrebnim za naš standard nege.

Zdravlje i bezbednost

U boravku za decu Moj Svet NS nam je zdravlje i bezbednost vašeg deteta glavni prioritet. Naši standardi su najviši u industriji, zadovoljavaju ili premašuju sve lokalne i državne smernice.

svi na podu osmeh