O nama

Boravak za decu školskog uzrasta MOJ SVET NOVI SAD nudi pomoć deci pri rešavanju domaćih zadataka i pripremi za školu

fox color
tv top
Play Video
tv bottom

Priprema učenika za prvi razred

Polazak u školu vrlo je značajan doživljaj za dete. O prvom dojmu deteta i škole zavisi uspešnost njegovog celog daljnjeg školovanja, pa se može smatrati i presudnim trenutkom za celi život deteta.

Kako da se ublaži ovaj prijelaz, da postane bezbolniji? Kako da se dete pripremi za zahteve škole? Škola zahteva od deteta razvijenu pažnju, zapažanje, pamćenje, dosetljivost. 

Tu smo mi da Vam pomognemo u pripremi deteta za polazak u školu

Pomoć u rešavanju domaćih zadataka

Možda se vaše dete neće složiti sa ovim, ali domaći zadatak je dobar iz više razloga. Na stranu svih drugih dobrih stvari, domaći zadaci pomažu vašem detetu da razvije sposobnost organizacije. Kako da iskoristite najviše iz domaćih zadataka?

Naš boravak nudi pomoć svakom detetu 

  • da vežba veštine koje nauči u školi;
  • spremi se za sledeći dan u školi;
  • radi na većem i dugotrajnijem “projektu” za koji su im potrebni dodatni resursi (kao što je biblioteka, internet ili pomoć roditelja);
  • nauči da upravlja svojim vremenom i da se dobro organizuje da bi izbegli rad u poslednji čas i da pronađe ravnotežu između škole i vremena kod kuće.
Boravak za decu skolskog uzrasta
Dodji u moj svet

Pored toga nudimo

Prevoz dece 

Najviši nivo brige o najmlađim članovima našeg društva deci, poverenje roditelja i sigurnost prevoza postavljaju nas na najviše mesto .

Engleski jezik

U radnoj ali vedroj atmosferi, naši polaznici pohađaju nastavu engleskog jezika koja prati školski kalendar. Naš profesor engleskog jezika je svakodnevno angažovan u pomaganju deci da reše domaće zadatke i savladaju gradivo iz engleskog jezika

Kuvani i kvalitetni obroci 

Za pravilan rast i razvoj dece preškolskog i školskog uzrasta veoma je važna pravilna i raznovrsna ishrana. Obroci koje pripremaju naši parteri / ketering su su raznovrsni, ukusni i kvalitetni. Pripremljeni su od svežih i najkvalitetnijih namirnica, po najvišim standardima.

Zdrava voćna užina

Odlazak u školu, kako za učenike, tako i za roditelje, sa sobom nosi pitanje šta će dete jesti dok je van kuće. Kako bi što lakše podneli višesatno sedenje u klupama i marljivo učil uz punu koncentraciju, za školarce je užina veoma važna.

 

 

Zdrastveni nadzor dece i zaposlenih

Opšte stanje dece treba da je pod strogim nadzorom, a u slučaju simptoma virusa, kao što su curenje nosa, povišena temperatura i malaksalost, vaspitači treba da izdvoje dete i u obavezi su da pozovu njegove roditelje. Ukoliko se roditelj ne javlja na poziv, naredni korak je pozivanje hitne medicinske pomoći, koju dete čeka u sobi za izolaciju.

Boravak Moj Svet Novi Sad za vreme korona virusa